"Tradicija je naša nostalgičnost za mirisima i ukusima iz kuhinja naših baka i majki"- reči su gospodje Zorice Selaković osnivača i glavnog menadžera Dessert-a.

Dugo vremena smo prisutni na slavljima, svadbama i rodjendanima širom naše zemlje i šire.

Asortiman je raznovrstan i to od kolača do torti različitog ukusa, oblika i vrhunske dekoracije. To se moze videti otvarajuci dalje sajt.

Dobitnici smo mnogih priznanja i medalja pre svega na novosadskom sajmu, smotrama i izložbama.

Trudimo se da postojeći asortiman konstantno dopunjujemo, proširujemo, menjamo...

I same uslove proizvodnje smo doveli na vrhunski nivo i od 13.03.2008.godine izvršena je sertifikacija proizvodnog pogona tako da smo sada u sistemu ISO 9001:2000 i u sistemu HACCP (TUV Rheinloud Inter Cert d.o.o.).

Mogli bi pričati još, ali smatramo da je ovo dovoljno da Vas pozovemo u Dessert.

Izvolite, naša vrata su otvorena za sve poznavaoce dobrog ukusa. Ono što Vam možemo obećati jeste da Vas nećemo ostaviti ravnodušnim i izneveriti.

S poštovanjem
g-đa Zorica Selaković

kaffe 7

Poslastičarnica

Omiljeno mesto u centru Čačka gde uvek možete svratiti da se opustite i uživate u prijatnom ambijentu i naravno probate naše: Torte, Kolače, Sladolede, Kupove, Koktele

dessert proizvodnja

Proizvodnja

I same uslove proizvodnje smo doveli na vrhunski nivo, izvršena je sertifikacija proizvodnog pogona tako da smo sada u sistemu ISO 9001:2000 i u sistemu HACCP (TUV Rheinloud Inter Cert d.o.o.)

dessert proizvodni proces

Proizvodni proces

Moderna proizvodnja sa savremenim mašinama i pratećom opremom. Uporedo sa usavršavanjem trudili smo se da očuvamo tradiciju i kvalitet, uvodili nove ukuse i savremenu dekoraciju.

dessert beograd

Dessert Beograd

Predstavništvo u Beogradu "DESSERT"
Novopazarska 24 (kod Kalenić pijace)
tel: +381 11 2431 324