Zorica Selaković dobila je nagradu "Žena najbolja preduzetnica", koju dodeljuje Regionalna privredna komora Kraljevo. U okviru svečanog dela desete sednice Upravnog Odbora i Skupštine Regionalne privredne komore Kraljevo dodeljene su plakete i diplome privrednim društvima i pojedincima sa područja koje pokriva RPK Kraljevo za uspešno poslovanje u 2016.godini.

 

Diplomu RPK Kraljevo za izuzetne rezultate u privređivanju, unapređenju preduzetništva kao ŽENA NAJBOLJI PREDUZETNIK za 2016.godinu dobila je Zorica Selaković vlasnica SZR „DESSERT“ Čačak.

         

Zorica Selaković vlasnica Dessert-a i ambasadorka ženskog preduzetništva govori o svom uspehu, iskustvu, naporima da se posao održi u teškim vremenima i savetima mladim preduzetnicama.
Nacionalna agencija za regionalni razvoj i Udruženje poslovnih žena Srbije u Matici iseljenika Srbije predstavili su zejednički projekat Mentori ženskog preduzetništva -- WEM, koji se realizuje u okviru Programa za konkuretnost i inovacije (CIP), a finanisira ga Evropska komisija.

2016 04 13 092702

youtube video zapis možete pogledati ovde

O Zorici Selaković,  Blic žena u tekstu pod naslovom ’’Učenje samo za uspeh’’ 

2015 12 27 230336

Zorica Selaković (53) iz Čačka, direktorka je i osnivač „Desserta“. Na tržištu je 22 godine, nadmudrila je sve krize i uspela da postane lider u proizvodnji domaćih torti i kolača. Dobila je prestižne nagrade –najpre „Mišu Anastasijevića“ za naj ženu u biznisu 2008, bila je „žena zmaj“ 2010. godine, predstavljala je Srbiju u brošuri koju izdaje Evropska komisija, ambasadorka je ženskog preduzentništva...

Opširnije: Učenje samo za uspeh